Timex Expedition North® Titanium Automatic: minimalistický design, maximální odolnost

Timex

Timex Expedition North® Titanium Automatic: minimalistický design, maximální odolnost

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

25 dubna 2024

Timex Expedition North® Titanium Automatic jsou hodinky připravené na ty nejnáročnější výzvy. Jsou vybaveny nárazuvzdorným titanovým pouzdrem o průměru 41 mm, které doplňuje safírové sklíčko odolné proti poškrábání. Díky šroubovací korunce a zadní straně pouzdra a vodotěsnosti 20 ATM jsou tyto hodinky určeny pro potápění.

 
  • Společnost Timex představila nový model Expedition North® Titanium Automatic.
  • Hodinky jsou vybaveny vysoce kvalitním automatickým strojkem a jejich vodotěsnost s hodnotou 20 ATM umožňuje potápění.
  • Model je k dostání v obchodě Hodinkovna.cz.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu.
 

Hodinky Timex Expedition North® Titanium Automatic vyrobené s ohledem na životní prostředí a vybavené japonským automatickým strojkem.

Šedý ciferník je vybaven ukazatelem dne v měsíci. Ručičky byly vyplněny vrstvou Super LumiNova® pro noční viditelnost, která usnadňuje čtení času za omezených světelných podmínek. Za zmínku stojí také to, že hodinky jsou vybaveny japonským automatickým strojkem a odolným olivově zeleným textilním řemínkem #TIDE™. Tento materiál je vyroben z recyklovaného plastu pocházejícího z oceánu. Řemínek je opatřen titanovou sponou.

 

Timex Expedition North na ruce

 

Timex Expedition North® Titanium Automatic - solidní společník na outdoorová dobrodružství

Hodinky Timex Expedition North® Titanium Automatic dokonale odpovídají dědictví značky Timex a cíli společnosti vybavit každého dobrodruha hodinkami, které si poradí i v těch nejnáročnějších podmínkách. Tento model zároveň ztělesňuje tradici automatických hodinek, které nikdy nepotřebují výměnu baterie. Díky robustní titanové konstrukci a vodotěsnosti až 20 ATM jsou hodinky Expedition North® Titanium Automatic ideálním společníkem na outdoorové výpravy, zejména pro milovníky vodních dobrodružství. Díky svému minimalistickému designu se překvapivě zároveň skvěle hodí pro každodenní stylizaci a dodává jim charakter a eleganci.

 

Timex Expedition North životnost

 

Titanové pouzdro měří 41 milimetrů. Díky použití tohoto materiálu jsou hodinky mimořádně odolné, a přitom velmi lehké. Za zmínku stojí řemínek připevněný k obálce, Timex upřednostňuje udržitelnost, proto je u tohoto modelu použit olivově zelený látkový řemínek vyrobený z recyklovaného plastu #TIDE™, materiálu získaného z plastů vytěžených z oceánů a pobřeží.

 

Timex Expedition Severní koruna

 

Ciferník hodinek Timex je chráněn safírovým sklíčkem odolným proti poškrábání pro optimální přehlednost a odolnost proti poškrábání. Vodotěsnost 20 ATM je dále posílena šroubovací korunkou a zadní stranou pouzdra. Celé hodinky pohání do chodu automatický strojek, který nevyžaduje napájení z baterie. Zdrojem energie u hodinek s tímto typem pohonu jsou pohyby zápěstí. V tomto konkrétním případě máme co do činění s japonským automatickým strojkem Miyota, který je uložen na 21 drahokamech.


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.